PKN
Protestantse gemeente te Ouwsterhaule - Scharsterbrug
 
Maatregelen rondom coronavirus Maatregelen rondom coronavirus
Als kerkenraad hanteren wij de richtlijnen die het RIVM en de landelijke PKN ons geven. De eerste maatregelen die genomen werden betroffen in eerste instantie het zoveel mogelijk beperken van fysiek contact. Geen handen meer schudden, geen collectezakken, en het aanbieden van desinfectie om de handen te wassen. Dit houden we de komende periode sowieso in stand. Wij vragen u met klem:  neemt u deze hygiëne maatregelen ook in acht. Ze worden niet voor niets geadviseerd. Mocht u symptomen hebben die kunnen duiden op besmetting met het corona virus, dan vragen wij u sowieso thuis te blijven, fysiek contact te mijden en contact op te nemen met uw huisarts. DRUK OP LEES MEER VOOR HET HELE BERICHT!!
lees meer ยป
 
WELKOM

WELKOM

Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Ouwsterhaule - Scharsterbrug. Wij zijn een kleine kerkelijke gemeente met twee kerkgebouwen in de dorpen Ouwsterhaule en Scharsterbrug. Iedere zondagmorgen staat de kerkdeur open om 9:30 en bent u welkom! Op deze website kunt u contactgegevens vinden, de agenda raadplegen of nog even rustig de preek van de week doorlezen. Ga uw gang! En volg de gemeente natuurlijk ook op Facebook!


https://www.facebook.com/PKN-Ouwsterhaule-Scharsterbrug-181115129182030/

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.